Skip to content

Waar het werkelijk om draait. De essentie. Studio Angelique Fokker haalt het naar boven. Met aandacht voor eigenheid en drijfveren. Met focus op échte beloftes en goede resultaten. Voor sterke concepten en krachtig design. Dichtbij merken, dichtbij mensen.

Identity starts with Why

Jouw verhaal, jouw ambitie daar draait het allemaal om. Klein of groot. Ik denk mee, kom tot de essentie (waarom) en haal zo de eigenheid en drijfveren naar boven. Dit maakt jou onderscheidend en met die kennis kan ik aan de slag. Met verrassende strategieën en creatieve concepten zorg ik ervoor dat je sterker staat, zichtbaar bent, verbinding krijgt met jouw doelgroep en groeit met je onderneming.

Tailor Made...

Creativiteit is niet altijd in uren te vangen. Ik heb de vrijheid en ruimte nodig om overal inspiratie op te kunnen doen of om op onderzoek uit te gaan. Daarom werk ik meestal niet op basis van uren, maar met vaste prijzen. Ik denk graag mee over de best mogelijke invulling voor jouw wensen en die van je klanten, maar omdat elke vraag weer anders is en maatwerk hoort bij dit vak, is de offerte dat dus ook.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Nice to meet you...

In een vrijblijvend gesprek verkennen we de opdracht. Wat is het doel? Wat is de essentie? Wat kan Studio Angelique Fokker allemaal voor je betekenen… Een soort brainstormsessie en advies in een notendop. Mocht je verder willen gaan dan werk ik alles uit in een briefing en moodboard, zodat alle wensen netjes verzameld en zichtbaar zijn.

Studio Angelique Fokker voor strategie, concept en creatie

Scroll To Top