Adres

Vloeddijk 12
8261 GA Kampen

M. 06 29 45 00 57
E. info@angeliquefokker.nl

KvK 39091781
www.angeliquefokker.nl

© 2017 Studio Angélique Fokker
disclaimer | privacyverklaring

AFokker_Portret2-web

“Schoonheid is zichtbaar geworden aandacht”

Schoonheid is belangrijk in ons leven en in de samenleving. Het veroorzaakt een positieve ervaring, zet in beweging, geeft richting en creatieve energie én verbindt. Studio Angélique Fokker helpt organisaties en merken om dat wat hen bijzonder en eigen maakt, op een esthetische manier tot expressie te brengen. Of het nu gaat om een logo tot compleet interieur, wij helpen die uitstraling te creëren die de persoonlijkheid van een organisatie of individu weerspiegelt.

WAT WE DOEN

Merkbeleving is ons doel; identiteit het vertrekpunt, creativiteit, schoonheid en eigenheid onze reisgids. Studio Angélique Fokker richt zich op:

  • Identiteit en branding
  • Textiel en interieurprints
  • Boeken en projectpresentaties

OVER ONS

Studio Angélique Fokker is een ontwerpstudio voor grafisch design. Wij bedenken en ontwerpen concepten waarin de eigenheid van onze opdrachtgevers op een esthetische manier tot uitdrukking komt en die gericht zijn op de merkbeleving van hun klanten.

Angélique Fokker is haar hele leven al gefascineerd door grafisch design. Na haar afstuderen aan het Grafisch Lyceum en ArtEz Hogeschool voor de Kunsten begon zij in 2005 haar eigen ontwerpstudio, waarin zij samenwerkt met interieurarchitecten, fotografen en schrijvers, zoals:

Ab Interieurprojecten
Gijs Versteeg Photography
Tekstissimo
Intersites