Skip to content

Adres

Vloeddijk 12
8261 GA Kampen

M. 06 29 45 00 57
E. info@angeliquefokker.nl

KvK 39091781
www.angeliquefokker.nl

© 2017 Studio Angélique Fokker
disclaimer | privacyverklaring

AFokker_Portret2-web

Sterke concepten,
prachtig design


Voor wie

Angelique Fokker is er voor bedrijven, interieurarchitecten, projectontwikkelaars en ambitieuze starters die willen ondernemen en communiceren vanuit een uitgesproken visie. Wij bieden je al meer dan 12,5 jaar ervaring en expertise in communicatie en design. Bij ons kun je terecht met al je communicatievraagstukken, van merkstrategie tot communicatiemiddelen.

Wat we doen

Merkbeleving is ons doel; identiteit het vertrekpunt, creativiteit, schoonheid en eigenheid onze reisgids. Op zoek naar je verhaal, met een sterk plan om dit te ondersteunen en een uitstraling die echt bij je past en je onderscheidt van de rest.

Hoe we werken

We begeleiden, adviseren en geven vorm en inhoud aan jouw merk of product. En voor het ontwikkelen van specifieke middelen putten we uit een vertrouwd netwerk van; webdevelopers, fotografen, strategie – en merkbureau’s, illustratoren, interieurarchitecten, en online specialisten.

Kom binnen of nodig ons uit!

De keus is aan jou, wees welkom in Kampen of nodig ons uit op jouw locatie…
We zijn nieuwsgierig naar jouw vragen en helpen je graag verder.

Angélique Fokker

-art director-

Ik ben een echte beelddenker en observator. Als ik iets zie of hoor, heb ik daar direct een gevoel of een gedachte bij. Zoals een danser bij het horen van muziek een choreografie kan neerzetten.
Maar in mijn werk gaat het verder dan dat,
alleen mooie beelden is niet genoeg om je te onderscheiden van de rest en dus zoek ik naar passende creaties met een goed concept.

Ik ervaar elk project weer als nieuw avontuur, groot of klein. Ik mag dan mijn expertise en creativiteit brengen, maar op mijn beurt krijg ik er ook weer kennis en inspiratie voor terug. Een jubileumboek over voeten, het leven en werken in een hotel, de mogelijkheden van 3D printing…. Dit maakt mij werk zo leuk!

Ik stel veel vragen over jou, jouw dienst of product om zo tot de essentie te komen. Op die manier help je elkaar écht verder en bouw je een goede relatie op.

Ik heb altijd al een passie gehad voor zo ongeveer alles wat met design te maken heeft. Waarbij architectuur, interieur, fotografie en grafische vormgeving een enorme aantrekkingskracht op mij heeft.

Inspiratie haal ik overal vandaan. Dat kan zijn uit film, quotes, of mooi geillustreerd werk. Ik hou van historie, het doorspitten en researchen van oud beeld- en tekstmateriaal kan ik dagen mee zoet zijn. Ook oude, vintage meubels en afgebladerde, versleten, doorleefde oppervlakte… ik vind ze fantastisch.

If I had to define life in a word,
It would be life is creation

- Claude Bernard -

 

Scroll To Top